Výklad ako súčasť komunikačného mixu - Ďaďo, Jaroslav
Vo sfére obchodnej činnosti získava nové postavenie v rámci komunikačných prostriedkov výklad. Požiadavky kladené na efektívne využitie výkladov v marketingu obchodných podnikov. Prieskum tejto oblasti v Banskobystrickom kraji ukázal, že výklad má pevné miesto vo vedomí spotrebiteľov. Je potrebné tejto forme marketingovej podpory venovať pozornosť zo strany manažérov i profesionálov v tejto oblasti.