Kaddáfí si partnerov na biznis môže vyberať - Pressburg, Adrian Peter
Politická moc Muammara Kaddáfího na čele Líbye. Ostrá protiimperialistická rétorika. Na medzinárodnej scéne Kaddáfí označovaný ako enfant terrible. Podiel líbyjských agentov na teroristických akciách. Tvrdý postup USA proti líbyjskému režimu. Ovocie diplomatických rokovaní. Prepustenie bulharských zdravotníkov a cesta k plnej spolupráce so Západom.