Sociálne zabezpečenie v Európskej únii Veľká Británia (2) - Pastorková, Lenka
Podmienky nároku na dávky nemocenského poistenia. Úrazové poistenie a podmienky nároku na dávky úrazového poistenia. Dávky v nezamestnanosti. Rodinné dávky. Internetové stránky a adresy inštitúcií, ktoré môžu napomôcť pri získavaní informácií o systéme sociálneho zabezpečenia vo Veľkej Británii.