Vplyv globalizácie na poistné trhy - Krátka, Zuzana, 1968-
Dôsledky globalizácie na svetových finančných trhoch. Globalizácia poistných trhov. Konkurencia na poistných trhoch. Trend fúzií a akvizícií v súčasnom vývoji na poistnom trhu. Integrácia bankovníctva a poisťovníctva - spoločný predaj produktov poisťovacích a bankových služieb. Zmeny v štruktúre poisťovacích rizík. Modely riadenia rizík v poisťovníctve. Virtuálne poisťovacie inštitúcie.