Korupcia - negatívny faktor podnikania - Korgo, Dušan
Poukázanie na jeden z negatívnych javov, ktoré ovplyvňujú priebeh riadenia a čestného podnikania v Českej a Slovenskej republike. Autor chce poukázať, ako je v oboch republikách v trestnoprávnych normách riešené úplatkárstvo a korupcia a aké sú rozdiely v jednotlivých Trestných kódexoch.