Společenská odpovědnost firem - Šaroch, Viktor
Význam uplatňovania princípu spoločenskej zodpovednosti firiem (Corporate social responsibility - CSR) pre veľké korporácie ako i pre malé a stredné firmy. Podstata CSR. CSR z hľadiska ekonomického, sociálneho a environmentálneho rozmeru. Nástroje overovania CSR.