Vedení z pohledu moderní filozofie - Camma, A.
Koncepcia integrálneho vedenia, ktorej základom je rovnomerne sa rozvíjajúca mentálna, emocionálna a spirituálna inteligencia. Nový štýl vedenia a riadenia, ale aj myslenia, vnímania a cítenia vedúcich pracovníkov. Päť štruktúr vedomia podľa J. Gebsera. Štyri kvadranty kozmu podľa K. Wilbera. Model Lassallovho inštitútu. Inteligencia srdca.