Biodiverzita poľnohospodárskej krajiny na Slovensku - Halada, Ľuboš
Faktory podmieňujúce biodiverzitu poľnohospodárskej krajiny. Zložky biodiverzity poľnohospodárskej krajiny. Biodiverzita poľnohospodársky využívaných plôch. Biodiverzita poľnohospodársky nevyužívaných plôch. Biodiverzita na úrovni krajiny.