Strategie nízké ceny nebo strategie diferenciace? - Prošek, Pavel
Tri stratégie riadenia podniku podľa Michaela Portera: stratégia prvenstva v nákladoch, stratégia diferenciácie a stratégia sústredenia pozornosti. Riziká stratégie nízkych nákladov/cien. Riziká stratégie diferenciácie. Dôležitosť účinnej komunikácie s potenciálnymi klientami pre dosiahnutie konkurenčnej výhody.