Organizace exportního oddělení malých a středních podniků - Havlíček, Karel
Správna voľba organizačnej štuktúry exportných oddelení ako dôležitý akt, ktorý často rozhoduje o úspechu firmy na zahraničných trhoch. Organizácia exportného oddelenia: front office (FO) a back office (BO). Organizácia podľa teritórií. Organizácia podľa trhových segmentov. Organizácia podľa produktových skupín.