HR plánování: nejde jen o počet pracovníků - Macaleer, B.
Plánovanie ľudských zdrojov ako základný prvok efektívneho riadenia organizácie. Plánovanie ľudských zdrojov založené na strategických cieľoch organizácie. Metódy plánovania HR: štandardné plánovanie a plánovanie založené na stratégii. Kľúčová úloha HR útvarov.