Kórejský odmäk - Pressburg, Adrian Peter
Rokovania medzi Severnou a Južnou Kóreou o pozastavení jadrového programu sa pohli dopredu. Severná Kórea sa prestáva vykrúcať a prejavuje ochotu riešiť jadrovú otázku na vysokej úrovni generálov. Zúbožená severokórejská ekonomika je závislá na medzinárodnej humanitárnej pomoci. Politika Číny voči KĽDR - Severná Kórea ako klientsky štát Číny. Vzájomné politické a hospodárske vzťahy oboch kórejských štátov a ich vývoj do budúcnosti.