Čo sa mení v Zákonníku práce
Novela Zákonníka práce prináša aj zmeny v zamestnávaní na kratší pracovný čas. Paragraf 52 o domáckom zamestnancovi bol kompletne nahradený paragrafom Domácka práca a telepráca. Od septembra sa zmenia aj podmienky dočasného zamestnávania. Zákon presne stanovuje, čo musí obsahovať Dohoda o dočasnom pridelení. Pokračovanie.