Styl řízení a vedení lidí v podnikové praxi
Vplyv vrcholových manažérov na štýl riadenia a vedenia ľudí. Najrozšírenejšie a trvalé manažérske štýly. Štýl "top-down" - riadenie zhora dolu. Štýl "bottom-up" - riadenie zdola hore. Štýl "macho" a "soft". Príklad riadenia podľa štýlu zdola hore z nemeckej praxe.