Obecné nájomné byty trhom nekývajú - Mistrík, Ľuboš
O bývanie v obecných bytoch je v mnohých mestách niekoľkonásobne väčší záujem, než sú kapacity. Na Slovensku je nedostatok obecných bytov na prenájom. Situácia mladých rodín, ktoré nemajú dostatok finančných prostriedkov zabezpečiť si vlastné bývanie. Situácia s nájomnými bytmi v Bratislave. Štátna dotácia na nájomné byty.