Čo sa mení v Zákonníku práce
Zmeny týkajúce sa skončenia pracovného pomeru - jedna z mála zmien v prospech zamestnávateľa. Rozšírenie zákazu výpovede. Odstupné a pracovný čas. Podmienky vyplácania odstupného a výška odstupného. Pracovná pohotovosť - zmena celého ustanovenia. Dovolenka. Pokračovanie.