Teroristické riziká a opatrenia štátu pri ich krytí - Majtánová, Anna
Prevencia a opatrenia na zmiernenie škôd. Náhrada škôd spôsobené terorizmom. Formy vládnych zásahov na trhu poistenia teroristických rizík, ich výhody a nevýhody. Možné intervencie vlády (nepriame a priame) na riešenie týchto problémov.