Vývojový trend trestných činů pojistných podvodů - Pršal, Vlastimil
Charakteristika poistného podvodu. Nástroje využívané poisťovňami pri vyšetrovaní poistných podvodov. Vývoj trestnej činnosti v oblasti poistného podvodu.