Investičné stimuly a ich vplyv na rozvoj regiónu - Kucharčíková, Alžbeta
Jednou z možností prilákania zahraničných, ale i domácich investorov do zaostalejších regiónov s nižšou úrovňou HDP, nižšou produktuivitou práce a vysokou nezamestnanosťou, je aj poskytovanie investičných stimulov. Pravidlá poskytovania štátnej pomoci a investičných stimulov v SR. PZI v SR a v Žilinskom kraji. Iné formy a nástroje podpory rozvoja regiónov. Vplyv PZI na rozvoj regiónov a trh práce.