Zabezpečovanie služieb odpadového hospodárstva miestnou samosprávou v SR - Majlingová, Ľuboslava
Zabezpečovanie verejných služieb zberu, prepravy, triedenia a zhodnocovania tuhého komunálneho odpadu na území obcí a miest je stále veľmi aktuálnou problematikou pre orgány miestnej samosprávy. Porovnávanie inštitucionálnych foriem zabezpečovania verejnej služby. Proces výberu formy zabezpečovania služby, porovnávanie uplatňovania metód verejného obstarávania. Množstvo vyprodukovaného komunálneho odpadu, spôsoby nakladania s odpadom, jeho využívanie a zneškodňovanie. Náklady a poplatky a ich vývoj. Efektívnosť zabezpečovania služieb odpadového hospodárstva.