Bibliograficko-informačné služby - Pleceniková, Iveta
Podstata a druhy bibliograficko-informačných služieb v Bibliograficko-informačnom oddelení Slovenskej ekonomickej knižnice: rešeršné, konzultačné a referenčné služby. Používatelia SEK. Druhy sekundárnych a terciárnych informačných zdrojov: klasické informačné zdroje, domáce bázy dát, zahraničné bázy dát, internet. Rozširovanie poskytovaných služieb o nové aktivity.