Elektronické informačné zdroje - Pleceniková, Iveta
Elektronické informačné zdroje sprístupňované používateľom Slovenskej ekonomickej knižnice: bázy dát AKIS SEK - knihy a články, zahraničné bázy dát na CD-ROM, CD-ROM prílohy k časopisom a knižným publikáciám, internet.