L`Achat comme le facteur stratégique de la compétitivité des entreprises sur le territoire de la Slovaquie dans L`Europe élargie á l`exemplate de la fonction achats - Kita, Jaroslav
Charakteristika praktík nákupu v 581 výrobných podnikoch na území Slovenska, ktoré pôsobia v rôznych sektoroch. Výsledky prieskumu v oblasti nákupu charakterizujú niektoré premeny podnikovej funkcie, ktorej kompetentnosť vplýva na interpodnikové vzťahy.