Společenská odpovědnost firem - Kneslová, Ida
Základné pojmy - etika, morálka, etický kódex, podnikateľská etika. Spoločenská zodpovednosť firiem, postavenie manažmentu, jeho úlohy. Teória neviditeľnej ruky, ruka vlády, ruka manažmentu.