Vybrané problémy identifikácie rizík - Kozubíková, Zuzana
Metodický postup identifikácie rizík (východiská a väzby tohto procesu) a s tým súvisiace problémy. Aktuálnosť tejto problematiky potvrdzuje skutočnosť, že systematická identifikácia rizík je významným nástrojom predchádzania ekonomických krízových situácií. Hlavné rizikové faktory, ktoré sú určené pre identifikáciu rizík súvisiace s podnikaním - finančné, odvetvové, ekonomické rizikové faktory. Východiská a väzby identifikácie rizík. Význam identifikácie rizika ako nástroja prevencie ekonomických krízových situácií v podniku.