Kvalita, manažérstvo kvality. Štatistické riadenie kvality - Hrnčiarová, Ľubica
Vývojové fázy chápania pojmu kvalita. Otázky kvality a jej zlepšenia. Priekopníci v oblasti kvality. Najvýznamnejší predstavitelia. Úsilie o zvyšovanie kvality.