Strategické plánovanie v podmienkach miest a obcí v kontexte systému územného plánovania - Coplák, Jaroslav
Aktuálne otázky procesu zavádzania strategického plánovania na Slovensku. Transfér strategického plánovania z komerčného sektora do prostredia urbánnych systémov. Strategické plánovanie v prostredí slovenských miest a obcí. Možnosti previazania územného plánovania so strategickým plánovaním. Niektoré problémy uplatňovania strategického plánovania v obciach SR.