Teoretické a praktické prístupy k meraniu kvality sociálnych služieb pre starších ľudí - Dudová, Iveta
Problematika merania kvality služieb sociálnej starostlivosti o starších občanov. Ciele mapovania spokojnosti klientov so službami. Metódy merania spokojnosti klienta so službami. Faktory ovplyvňujúce rating spoločnosti.