Kúpeľný cestovný ruch a pohotovostné služby - stav, otázky a problémy rozvoja - Sniščák, Vincent
Vymedzenie pojmu a klasifikácia cestovného ruchu. Najznámenjšie, najstabilnejšie a najstaršie druhy cestovného ruchu. Pohostinné služby v kúpeľoch. Aktuálne problémy rozvoja pohostinných služieb v kúpeľných podnikoch.