Cena Ekonomickej univerzity za najlepšie výstupy z vedeckovýskumnej činnosti publikované roku 2006 - Štefíková, Monika
Informácia o najlepších publikovaných výstupov z vedeckovýskumnej činnosti na Ekonomickej univerzite v Bratislave