Vplyv vymedzenia výdavkov na štruktúru matice spoločenského účtovníctva - Macák, Michal
Vplyv vymedzenia výdavkov. Rozlíšenie, či ide o výdavky celkové alebo o výdavky na domáce tovary a služby. Vymedzenie výdavkov ovplyvňuje štruktúru matice spoločenského účtovníctva (SAM). SAM vychádza z makroekonomických vzťahov. SAM otvorenej ekonomiky.