Škandál by predajňu pochoval - Barusová, Marcela
Obchod na vidieku síce ešte prežíva, niekdajšie zisky malých vidieckych predajní sú však už len spomienkou. Prudký nástup veľkoplošných predajní pociťujú aj vidiečania. Prešľapy nie sú dovolené. Kontrolou sú ľudia.