Čo sa mení v Zákonníku práce
Nové ustanovenia týkajúce sa diskriminácie v oblasti miezd. Rovnoprávnosť mužov a žien, čo sa týka práva na rovnakú mzdu za rovnakú prácu. Príplatky a normovanie. Voľno a stravovanie. Dohody a zodpovednosť. Pokračovanie.