Občianske preukazy pre budovy - Rojko, Martin
Od budúceho roka (2008) budú povinné energetické certifikáty pre budovy. Povinnosť certifikácie vyplýva z eurosmernice o energetickej hospodárnosti budov. Snaha o znižovanie energetickej náročnosti budov. Sankcie za nedodržiavanie smerníc. Povinnosti vlastníka budovy.