Zákonník práce s komentárom - Kováčiková, Eva
Zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení ďalších zákonov a zákona č. 348/2007 Z.z. Novela ZP s účinnosťou od 1. septembra 2007 má zabezpečiť vyvážené právne postavenie medzi účastníkmi pracovno-právneho vzťahu. Precizuje aj právne postavenie zástupcov zamestnancov.