Dynamický model trhu práce - Szomolányi, Karol, 1976-
Základný model Phillipsovej krivky. Počet nezamestnaných a miera nezamestnanosti. Phillipsova krivka a jej vlastnosti. O očakávania rozšírený model Phillipsovej krivky.