Životné minimum a sociálne dávky od 1. júla 2007 - Macková, Zuzana
Ustanovenie a posudzovanie životného minima podľa zákona č. 601/2003 Z.z. o životnom minime a zmene a doplnení niektorých zákonov. Ilustračné príklady.