Vydané a pripravované interpretácie IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
Informácie o novo vydaných interpretáciách IFRIC a o aktuálne zverejnenom návrhu ďaľšej interpretácie venovanej účtovnému riešeniu predaja nehnuteľností.