[Finančno-ekonomické aspekty ochrany životného prostredia] - Belanová, Katarína, 1978-
Recenzia na monografiu Finančno-ekonomické aspekty ochrany životného prostredia. Publikácia predstavuje príspevok do rozvoja environmentálnej ekonómie a efektívne prepojenie medzi teoretickými poznatkami a výskumnou činnosťou. Ústrednou myšlienkou recenzovanej publikácie je finančno-ekonomická dimenzia.