Komplexný pohľad na sociálnu politiku - Barkócziová, Michaela
Recenzia učebnice Sociálna politika od doc. Ing. V. Staneka a kolektívu autorov. Rozsiahla publikácia sa v dvadsiatich kapitolách venuje rôznym otázkam sociálnej politiky. Obsah je rozčlenený do dvoch celkov: Teória a prax sociálnej politiky a vybrané okruhy sociálnej politiky.