Reklama v pohybe - Pokojná, Katarína
Činnosť spoločnosti Moving Board Slovakia. Kto sú zakladateľmi spoločnosti. Kto je autorom reklamy v pohybe. Čo je a ako funguje moving board. Spolupráca firmy so študentami. Hlavý cieľ reklamy v pohybe - zaujať a presvedčiť.