Biznis zo žuvacej gumy - Ryník, Jozef
Rozsiahle akvizície americkej firmy Wrigley s vyše 115 ročnou tradíciou. História vzniku firmy založenej americkým obchodníkom s mydlom. Prvé žuvačky vyrobené z hmoty z tropických stromov. Masívna reklamná kampaň. Žuvačky pre vojakov počas 2. svetovej vojny. Konkurenčná výhoda ceny. Expanzia firmy Wrigley do Európy a Ázie.