Faktory rozvoja konkurencieschopnosti regiónov na Slovensku - Mrva, Miloš
Strategická koncepcia rozvoja regiónu. Posilňovanie konkurenčných výhod. Strategické faktory. Dynamické faktory. Stratégia regiónu.