Využitie finančných prostriedkov z predvstupových a štrukturálnych fondov - Polednáková, Anna, 1957-
Predvstupový program Sapard. Analýza čerpania finančných zdrojov z hľadiska priorít a opatrení a z hľadiska právnej formy. Analýza čerpania finančných prostriedkov z hľadiska regiónov.