Medzinárodná obchodná integrácia ako dôležitý predpoklad prehlbovania medzinárodnej finančnej integrácie - Mirdala, Rajmund
Predpoklady nárastu medzinárodnej obchodnej integrácie. Medzinárodná obchodná a finančná integrácia. Vzťah medzinárodnej obchodnej a finančnej integrácie. Medzinárodné aspekty skúmania obchodnej a finančnej integrácie. Obchodná a finančná integrácia SR.