Děti chráněné paragrafy - Bicková, Dagmar
Zákon o regulácii reklamy stanovuje základné pravidlá pre reklamu zameranú na osoby mladšie ako 18 rokov. Zákon o rozhlasovom a televíznom vysielaní zakazuje zaraďovanie programov, ktoré by mohli ohroziť fyzický, psychický alebo mravný rozvoj detí a mladistvých a to v čase medzi 6,00 a 22,00 hodinou. Deti a reklama na potraviny. Etika v reklame.