To máme mládež - Schusterová, Nicol
Výsledky výskumu agentúry Synovate, ktorý bol zameraný na mládež vo veku 11-14 rokov a zisťoval, čo zaujíma deti, čo robia vo voľnom čase, ktoré programy sledujú, čo im hovorí reklama a značky, čo a kde nakupujú.