Reklama nabízí životní vatu - Mertin, Václav
Pohľad psychológa na pôsobenie reklamy na deti. Otázka vhodnosti a prospešnosti reklamy pre deti. Škodlivosť reklamy. Výchova detí ku kritickému mysleniu verzus ponuky z reklamy. Reklama ako jednoduchá cesta manipulácie.