Kdo kupuje hračky? - Pavlík, Jiří
Vplyv sociálneho a demografického prostredia ako aj veku dieťaťa na rozhodovací proces nákupu hračiek. Móda a módne štýly ako podstatné faktory ovplyvňujúce trh hračiek. Správanie cieľovej skupiny pri výberu hračky na predajnej ploche. Umelé vytvorenie potreby nákupu hračky. Rýchla rotácia sortimentu. Vplyv filmového priemyslu na komoditu hračiek.