<The> Growth potential of the Slovakia and its regions in the European Union - Ivanička, Koloman
Príspevok na konferencii pod názvom "Globalization and regionalism in East Central Europe and East Asia: Comparison", ktorá sa konala v máji 2004 na Inštitúte politických štúdií, Fakulty sociálnych vied Karlovej univerzity v Prahe.